Hieronder vind je alle foto’s, reacties en verslagjes van de workshops – met toestemming uiteraard.

19 maart

Hoe de papa’s en mama’s het hebben ervaren:

• Leerzaam, fijne ontspannen sfeer. Tips waar ik echt wat aan zal hebben vermoed ik, vooral het oefenen met de ah technieken was fijn.
• Goed, kort en bondig alles beschreven en verteld. Praktische aanpak. Moeder met zelf ervaring. Heel positief!
• Fijn om alles door te nemen in maar 1 les. Fijne sfeer en goede tips gekregen.
• Interessant en leerzaam Goede opfrisser.
• Fijne ervaring, goede uitleg, ik heb nieuw kennis opgedaan.
• Informatief, gezellig. Al met al een goede cursus om bij te wonen. Ik kan zelf met meer vertrouwen en handige tips de bevalling aan.

19 februari

Deze papa en mama wonen in Israël en komen voor de bevalling, kraamweken en verlof naar Zeeland. De zwangerschap verloopt soepel en ze kijken erg uit naar de komst van hun kindje. Het was weer een gezellige ochtend. Ze zijn overspoeld met informatie en ze hebben alle oefeningen uitgeprobeerd. Zo kwam er een voorkeur uit. Ze zijn er helemaal klaar voor,  maar blijf nog even zitten baby’tje!

Zo hebben de ouders het ervaren:

Fijne cursus, veel aandacht en goede sfeer.

Heel fijne cursus, goede voorbereiding op de bevalling en wat daarna komt. Heel volledig en ik vond de afwisseling tussen praktische tips/oefeningen en theorie/uitleg heel goed. Alle ruimte voor vragen en het was heel persoonlijk.

15 januari

De mama’s fietsen heerlijk door de zwangerschap heen. Bij één kindje is het hartje wat onrustig en dat wordt nu goed in de gaten gehouden. Ik hoop dat het snel normaliseert. Beide mama’s hebben ervaring met yoga en pikken de ademhalingsoefeningen snel op. Ook de papa’s konden het goed zien, voelen en begeleiden. Beide stellen vormde een top team!

Zo hebben de ouders het ervaren:
Positief. Veel geleerd. Ik heb het idee dat ik nu klaar ben voor de start van de bevalling.
Fijne duidelijke uitleg. Niet te veel poespas maar voldoende om met een goed en voorbereid gevoel de bevalling in te gaan. En vooral het ook echt samen te kunnen doen.
Ik heb het positief ervaren, fijne oefeningen en informatie meegekregen. Netjes verzorgd, helemaal in orde.
Geweldig.

8 januari

Deze mama heef Pixel in haar buik en de tijd vliegt. Ze zijn hard bezig met de kinderkamer en maken zich steeds meer klaar voor de komst van Pixel. Het volgen van deze workshop is weer een stapje dichter bij de bevalling. Als Pixel een jaar oud is mag hij/zij naar een speciale kinderdagverblijf tussen de dieren. Hoe leuk wordt dat!

 

Zo hebben de ouders het ervaren:

Hele bevallingsproces besproken en dat brengt rust. Opties voor de partner is fijn om te oefenen.

Prima, heel fijn en duidelijk.