Hieronder vind je alle foto’s, reacties en verslagjes van de workshops – met toestemming uiteraard.

12 december

Afgelopen zaterdag 12 december moest helaas een stel annuleren ivm de corona. Zo werd het een privé workshop. Helaas heeft mama best wat last van haar bekken en hoe super mooi is het om te zien hoe hulpvaardig papa was. Omdat ze nu samen waren konden we wat extra aandacht besteden aan de verschillende houdingen en vooral het anders omdraaien in bed gaf verlichting. Ook het oefenen van de houdingen om de weeën op te vangen geeft inzicht in wat er bij je past.

Jullie komen over als relaxt stel en jullie baby’tje gaat het vast goed krijgen bij jullie liefdevolle ouders.

 

Zo heeft mama het ervaren:

Heel informatief en ontspannen. Goede tips gehad voor vòòr, tijdens en na de bevalling. Ontspannen en goede rustige sfeer.

Zo heeft papa het ervaren:

Leerzaam en ontspannen. Een must voor papa in wording.

31 oktober

Afgelopen zaterdag 31 oktober heeft de aanstaande mama, de aanstaande oma mee genomen. De papa woont in het buitenland. Na de bevalling en afstuderen is het de bedoeling om weer terug te gaan naar Afrika. De bevalling komt steeds dichterbij en mama geeft aan er wat tegenop te zien. We hebben het daarom iets uitgebreider gehad over het belang van de gedachten en een positieve instelling tijdens de bevalling. “Nog even en straks heb ik mijn kindje in mijn armen” werkt veel stimulerender dan “ojee daar komt weer een wee”.

Ik vond het weer een hele gezellige en relaxte ochtend!

Zo heeft de mama het ervaren:

Heel informatief, veel dingen gehoord die ik nog niet wist. Een waardevolle aanvulling.

19 september

Afgelopen zaterdag 19 september met 2 stellen de workshop gedaan. Voor beide het eerste kindje. En ondank dat beide stellen een heel verschillende beleving hadden denk ik dat het een hele gezellig en geslaagde ochtend was. Dank jullie wel voor jullie input en vragen!

Zo hebben de ouders het ervaren:

Informatief, praktisch en ontspannen sfeer.

Positief leerzaam, verfrissend. Goede feedback en tips.

 

Kort en bondig. Veel praktische en bruikbare tips. Veel ruimte voor eigen inbreng. Heel persoonlijk en fijn dat het in een klein groepje was.

Leuk en leerzaam. Veel goede tips.

5 september

Heerlijk met z’n tweeën de cursus volgen in plaats van in een groepje. Ze houden van plannen en zijn vrolijk, nuchter en praktisch. Precies de ouders waarvoor ik deze workshop heb bedacht. Jullie komen op mij over als een hecht team en jullie baby gaat het wat goed krijgen bij jullie liefdevolle ouders.

 Zo hebben de ouders het ervaren:

Fijne, nuchtere voorbereiding en uitleg over de bevalling. Veel handige tips en tricks om straks mee te nemen tijden de bevalling. Fijn dat de partner alles mee ervaart!

Prettig, rustig, duidelijk en nuchtere uitleg.

22 augustus

Jullie waren super leuke, enthousiaste en lieve ouders. Ik vond het een feestje om jullie deze ochtend te mogen vertellen over de ins en outs van de bevalling, ademhaling, bekken en bekkenbodem. Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie met een positieve mindset en juiste ademhalingstechnieken de bevalling in gaan.

22 mei

Afgelopen zaterdag 22 mei, hebben 2 super leuke, enthousiaste en lieve ouders mee gedaan met de workshop. Ik vond het een feestje om jullie deze ochtend te mogen vertellen over de ins en outs van de bevalling, ademhaling, bekken en bekkenbodem. De tijd vloog om. Ik heb er alle vertrouwen in dat jullie met een positieve mindset en juiste ademhalingstechnieken de bevalling in gaan.

Zo hebben de ouders het ervaren:

Als een duidelijke fijne voorbereiding op de bevalling met overzichtelijke tips.

Positief, duidelijk en rustig verteld. Praktische tips en trics. Met tijd en aandacht.

16 mei

Afgelopen zaterdag 16 mei, hebben 5 leuke stellen mee gedaan met de workshop van Bon Move. Dat was echt weer een nieuwe ervaring, zo online. Ik vind het altijd leuk om de aanstaande ouders wat beter te leren kennen maar dat was nu lastig. De oefeningen hebben ze in de huiskamer gedaan met de laptop ernaast. Het was een mooi gezicht om iedereen zo bezig te zien. Dat hebben ze echt super goed opgepakt. Mijn complimenten! Ik denk, gezien de omstandigheden dat het een geslaagde ochtend was en dat de informatie goed is overgekomen. Ik hoop dat de aanstaande papa’s en mama’s dat ook zo hebben ervaren.

25 april

Zaterdag 25 april heeft dit super leuke en enthousiast stel, individueel de workshop gevolgd. En deze keer had is  een extra uitdaging, we hebben de workshop  in het Engels gedaan. Hij komt uit Spanje en zij uit Nederland. Samen hebben ze nu hier een plekje gevonden. Na het reizen naar verschillende plekken op de wereld, gaan ze binnenkort het volgende avontuur tegemoet.

Zo hebben de aanstaande ouders het ervaren:

Positief. Het was een fijne ervaring, we hebben veel geleerd. Ook erg prettig dat er aandacht was voor hoe mijn partner kan helpen. Veilige omgeving waarin we veel vragen konden stellen.  Bedankt dat het zelfs in het Enels kon!

It was a really helpful class that resolve my doubts about labour. It also showed some exercises that I can apply to make the process easier. Practical exersis and very personal. Thanx a lot!

Ik wens jullie een prachtig leven met jullie aankomende wondertje!

21 maart

21 maart 2020, individueel in corona tijd.

Zo hebben de aanstaande ouders het ervaren:

Uitgebreid, goed luisterend en checkend of wij vragen hebben en het begrijpen. Doelgerichte tips, helder. Ook goed de lastige kant van de bevalling uitgelegd. Genoeg aandacht voor de rol als partner.

Interessant en leerzaam. Veel verhelderende informatie. Zeker de houdingen, ademhaling en oefeningen met de sjaal. Alle ruimte om vragen te stellen.

 

Zo heb ik het ervaren:

Het was weer gezellig en wat had ik weer leuk stel enthousiaste, aanstaande ouders! Heerlijk om te zien en even mee te gaan met jullie reis naar de geboorte toe.

Nu thuis nog eens oefenen met de sjaal massage die jullie zo goed uitvoerden!

15 februari

Zaterdag 15 februari zijn er 4 enthousiaste stellen naar Zeeland Gezond gekomen voor de Bon Move zwangerschapsworkshop.

Hoe hebben de aanstaande ouders het ervaren? Het was / ze kregen / aandacht voor:

  • Gezellig
  • Leerzaam
  • Handige tips
  • Interessant
  • Veel (nieuwe) informatie
  • Leren en voelen, wat vind ik een fijne (beval) houding en wat niet.
  • Focus op ademhaling en bekkenbodem, in een kleine groep, ongedwongen.

Tip van een papa: goed opletten en thuis nog eens herhalen/oefenen.

 

En hoe ik het heb ervaren?

Jullie waren allemaal super leuke, enthousiaste en lieve ouders. Ik vond het een feestje om jullie deze ochtend te mogen vertellen over de ins en outs van de bevalling, ademhaling, bekken en bekkenbodem. Ik hoop dat jullie straks terug kunnen kijken op een hele goede bevalling!

 Ik verheug me al weer op de volgende maand!