Hieronder vind je alle foto’s, reacties en verslagjes van de workshops – met toestemming uiteraard.

10 april

Afgelopen zaterdag 10 april kwam een heel leuk stel voor de prive workshop  Ze maakte over zichzelf de vergelijking met Modern Family, Gloria en Jay haha. Het was heel relaxt en gezellig. Mama pikte de oefeningen hartstikke goed op en papa had verschillende “o ja” momenten. De liefde tussen jullie is goed voelbaar. Jullie worden vast hartstikke fijne ouders!

Zo hebben de ouders het ervaren:

Mama vond het fijn. Praktische informatie en oefeningen. Heel fijn om dit als ervaring mee te nemen naar de bijzondere gebeurtenis, de bevalling. Marjolein zorgt voor een fijne, rustige sfeer, je voelt je gelijk op je gemak en lekkere hapjes.

Papa vond het mooi, informatief en helpend.

20 maart

20 maart zijn er 2 paar lieve ouders langs geweest voor de workshop. Beide waren al redelijk goed op de hoogte en toch leken ze bijna hongerig naar informatie. Het tempo lag hoog en we hebben zelfs de pauze over geslagen. We hebben goed kunnen oefenen met de ademhaling en de ontspanning.

Zo hebben de ouders het ervaren:

Prettig, duidelijk, heldere en praktische informatie. Fijn dat we met een kleine groep waren.

Heel positief. Heeft inzicht gegeven over het proces en hoe ik mijn partner kan ondersteunen. Vooral de ontspanningsoefeningen heb ik veel van geleerd. Ook zie ik in hoe belangrijk de bekkenbodem spieren zijn.

17 maart

Dit stel is langs geweest voor de prive workshop. Het was heel gezellig en het was voor mij weer een feestje om mee te gaan met hun bevallingsreis. Zoals de mama zei; De eerste is vast gelukt, nu de echte bevalling nog😊

Zo heeft de mama het ervaren: Interessant en leerzaam. Leuke afwisseling tussen oefeningen en informatie (luisteren). Fijne interactie! Quiz op het einde was een leuke afsluiting.

Zo heeft de papa het ervaren: Erg prettig.  De uitleg is compleet en de afwisseling van praktijk en theorie goed in balans.

16 januari

Zaterdag 16 januari waren er 2 stellen voor de workshop. Voor 3 ouders was het het eerste kindje en 1 mama heeft al ervaring. Die ervaring heeft ze alleen opgedaan in een ander land en hier in Nederland, gaat het er toch wel heel anders aan toe.

Zo werd het een ochtend vol informatie, vragen en zelf oefenen en zijn de aanstaande ouders klaar voor de bevalling!

Ik wens jullie heel veel geluk samen met jullie kleine wondertjes!

 

Zo hebben de ouders het ervaren:

Leerzaam, prettig en informatief. Fijne afwisseling van luisteren en oefeningen doen.

Goed, meer ontspannen gevoel na deze workshop. We weten nu wat we kunnen verwachten en wat we zelf kunnen doen.

 

Kort en bondig. Veel praktische en bruikbare tips. Veel ruimte voor eigen inbreng. Heel persoonlijk en fijn dat het in een klein groepje was.

Leuk en leerzaam. Veel goede tips.