Betalingsvoorwaarden

Het begint natuurlijk met je aanmelden.

‘De cursus pot’

Zodra duidelijk is wanneer jouw cursus zal starten, ontvang je een uitnodigingsmail met daarbij een nota voor de gekozen cursus. De betaling bevestigt je deelname (en ben je verzekerd van een plek). Afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering kun je de kosten declareren.

Als voorbeeld wordt hieronder uiteengezet hoe het declareren bij CZ in zijn werk gaat (op basis van de voorwaarden van CZ):

Declareren bij de zorgverzekering kan na afloop van de gevolgde cursus.

Je ontvangt na afloop een bewijs van deelname.
Je kunt dit bewijs van deelname samen met een declaratieformulier insturen naar CZ:
CZ
Postbus 90152
5000 LD Tilburg

CZ kent verschillende aanvullende verzekeringen (en vergoedingen). Hieronder een opsomming, met de maximale hoogte van de vergoeding:

  • Start:    Geen vergoeding
  • Basis:      € 100
  • Plus:     € 100
  • Top:       € 200
  • Jongeren:   Geen vergoeding
  • Gezinnen:  € 200
  • 50+:      Geen vergoeding

Tot veertien dagen voor aanvang van de cursus kan er kosteloos worden geannuleerd. Betaalde gelden zullen worden terugbetaald.

Nadien vindt er alleen, zoals dat heet, restitutie plaats als de cursus niet gevolgd kan worden op basis van medische indicatie, zoals ziekenhuisopname of vroeggeboorte.

Tot slot, Bon Move is onderdeel van A Therapeuten. Het bewijs van deelname en de nota zullen op het (digitale) briefpapier van Akkerman Therapeuten worden ‘gedrukt’.

‘De therapie pot’

Is er sprake van pijn dan kan de individuele behandeling gedaclareerd worden vanuit de aanvullende verzekering onder de noemer fysiotherapie/oefentherapie. De declaraties zullen dan rechtstreeks naar je verzekering worden gestuurd.

Contact

 

telefoon:
06 417 432 89

email: marjolein@bonmove.nl

Adres

 

Schenge 4
Middelburg
(bij Zeeland Gezond)

Bon move is onderdeel van A therapeuten