Betalingsvoorwaarden

Het begint natuurlijk met je aanmelden.

‘De cursus pot’

Zodra duidelijk is wanneer jouw cursus zal starten, ontvang je een uitnodigingsmail met daarbij een nota voor de gekozen cursus:

Bon Move is onderdeel van Akkerman Therapeuten. Het bewijs van deelname en de nota zullen op het (digitale) briefpapier van Akkerman Therapeuten worden ‘gedrukt’. Het inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: 55951988

De betaling bevestigt je deelname. Afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering kun je de kosten declareren.

Declareren bij de zorgverzekering kan na afloop van de gevolgde cursus.

Je ontvangt na afloop een bewijs van deelname.
Je kunt dit bewijs van deelname samen met een declaratieformulier insturen naar je zorgverzekering.

Hieronder is een link met een vergoedingsoverzicht van alle zorgverzekeraars: https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/zwangerschapscursussen.aspx.

Tot veertien dagen voor aanvang van de cursus kan er kosteloos worden geannuleerd. Betaalde gelden zullen worden terugbetaald.

Nadien vindt er alleen, zoals dat heet, restitutie plaats als de cursus niet gevolgd kan worden op basis van medische indicatie, zoals ziekenhuisopname of vroeggeboorte.

Tot slot, 

‘De therapie pot’

Is er sprake van pijn dan kan de individuele behandeling gedaclareerd worden vanuit de aanvullende verzekering onder de noemer fysiotherapie/oefentherapie. De declaraties zullen dan rechtstreeks naar je verzekering worden gestuurd.

Contact

 

telefoon:
06 417 432 89

email: marjolein@bonmove.nl

Adres

 

Schenge 4
Middelburg
(bij Zeeland Gezond)

Bon move is onderdeel van Akkerman therapeuten