Vanwege corona is de zwangerschapsworkshop voor groepen online te volgen, via een live videoverbinding (Zoom). Een aanstaande bevalling laat zich niet uitstellen en je wilt je er wel op kunnen voorbereiden. Spreek af voor een live groepscursus voor ‘rust in je bevalling’ via online video:

  • veilig thuis in je eigen omgeving. Zorg voor wat ruimte om te kunnen oefenen.
  • online en live workshop: We zien en horen elkaar via video en tegelijk kijken jullie mee naar de informatie. Je kunt direct vragen stellen.
  • Via video is het mogelijk om oefeningen te begeleiden voor ademhaling en puffen. Je doet de oefening ‘in beeld’.
  • verbinding via Zoom.

Online video-workshop voor 75,-

vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering

Kom jij de deur nog uit, anders dan voor de boodschappen? Afspraken bij de verloskundige worden beperkt, net als de voorlichtingsavond in het ziekenhuis, de borstvoedingsavond, enz.

Maar wat nu als het niet lang meer duurt voordat je gaat bevallen?

In deze toch al heel speciale tijd is het goed om geïnformeerd te worden. Hoe zorg je voor rust en toch een fijn team om je heen?

Via online video bespreken we alles en ga ik jullie helemaal onderdompelen in de geboorte. Goed voorbereid zijn en samen weten wat jullie kunnen doen, maakt sterk.

Neem contact op (zie hieronder) om je aan te melden voor de online zwangerschapsworkshop voor groepen of als je nog vragen hebt:

contact & adres

tel / whatsapp: 06 417 432 89

email: marjolein@bonmove.nl

Schenge 4, Middelburg
(gebouw Zeeland Gezond)