Vanwege corona vervallen enkele zwangerschapsworkshops voor groepen. Maar een aanstaande bevalling laat zich niet uitstellen en je wilt je er wel op kunnen voorbereiden. Spreek af voor een live stoomcursus voor ‘rust in je bevalling’ via online video:

  • veilig thuis in je eigen omgeving. Zorg voor wat ruimte om te kunnen oefenen.
  • online en live workshop van ongeveer een uur: een crashcursus voor jou en je partner.  We zien en horen elkaar via video en tegelijk kijken jullie mee naar de informatie. Je kunt direct vragen stellen.
  • Via video is het mogelijk om oefeningen te begeleiden voor ademhaling en puffen. Je doet de oefening ‘in beeld’.
  • verbinding via Hangout of Duo (Google), of via Skype. Heb je een andere videodienst? Laat het weten en dan bekijken we of dat mogelijk te maken is.

Online video-workshop voor 62,50

vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering

Kom jij de deur nog uit, anders dan voor de boodschappen? Alle groepsactiviteiten zijn geannuleerd.  Afspraken bij de verloskundige worden beperkt, net als de voorlichtingsavond in het ziekenhuis, de borstvoedingsavond, je zwangerschapscursus enz.

Maar wat nu als het niet lang meer duurt voordat je gaat bevallen?

In deze toch al heel speciale tijd is het goed om geïnformeerd te worden. Hoe zorg je voor rust en toch een fijn team om je heen?

Via online video bespreken we alles en ga ik jullie helemaal onderdompelen in de geboorte. Goed voorbereid zijn en samen weten wat jullie kunnen doen, maakt sterk.

Neem contact op (zie hieronder) en we overleggen voor een geschikt moment (of stel je vraag):

contact & adres

tel / whatsapp: 06 417 432 89

email: marjolein@bonmove.nl

Schenge 4, Middelburg
(gebouw Zeeland Gezond)