De klassieke cursus.


Rooster 2019

Start  donderdag 10 oktober 2019 van 20:15 tot 21:15 uur. (10, 17, 24, 31 oktober en 7, 14 en 21 november )Deze zwangerschapscursus bestaat uit 8 bijeenkomsten.

De eerste groepslessen zijn gericht op oefeningen,  informatie over hoe een (zwanger) lichaam in elkaar zit  en elkaar leren kennen. Praktische en ondersteunende gezelligheid onder het mom: hoe kom je de dag door? Het is handig om vroeg op de hoogte te zijn van hoe je dagelijkse bezigheden kunt uitvoeren zoals het opstaan uit bed of stoel, omdraaien in bed, liggen, zitten, staan enz. 

Er zal elke les aandacht zijn voor de spieren rondom het bekken zoals de rug,- en buikspieren, de bekkenbodem spieren (hoe houd ik mijn plas op) en er is aandacht voor de ademhaling.

In het tweede deel van de cursus komt de aandacht meer op de bevalling te liggen. Wat staat je te wachten en hoe kun je je daar op voorbereiden?

 

Voor de aanstaande moeder zijn er 6 lessen voor de bevalling en één les na de bevalling. Bij deze beter belly les word je op weg geholpen met het doen van buikspier- en bekkenbodem-oefeningen. Niet alleen voor jezelf zijn deze lessen. Een onderdeel van deze klassieke cursus is dat er ook voor de partners speciaal een les gegeven zal worden door een man.

 

De kosten voor deze cursus bedragen 130 euro. Bij de betalingsvoorwaarden staat overzichtelijk hoe de betaling en vergoeding vanuit de aanvullende verzekering plaatsvindt.

 

Om je aan te melden of als je vragen hebt, neem contact op met Marjolein (per telefoon, per mail: marjolein@bonmove.nl of via het formulier hieronder). Het is handig als je hierbij je uitgerekende datum vermeld.